Over Ons

OVER ONS


studiebureau BVP is sinds 1996 in volle evolutie waarbij we steeds de wensen van de klanten als een essentieel uitgangspunt gezien hebben.

Zo worden frisse en vernieuwde ideeen in onderling overleg met onze opdrachtgevers omgezet naar technisch goed realiseerbare en duurzame projecten.


Technisch onderlegde en gemotiveerde werknemers staan garant voor een vlot ontwerpproces dat op basis van goede ervaring steeds bijgestuurd en geoptimaliseerd wordt.


'Kwaliteit gaat boven quantiteit' - Als zaakvoerder ben ik dan ook graag persoonlijk betrokken bij al onze projecten, en dit zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. In die zin hebben we dan ook altijd gestreefd naar een goed overzichtelijk studiebureau, waarbij zowel de kleinere als grote projecten vlot kunnen afgehandeld worden.


HISTORIEK

 

Het 'Ontwerpbureau Hubert Vyncke' werd opgericht in 1962 door wijlen Hubert Vyncke, stedenbouwkundige en docent aan HOGent.


In 1977 was het bureau geassocieerd met 'Ontwerpbureau Hugo De Moor' en architect 'Willy Verstraeten' onder de naam ARROW.

Burelen: Henegouwenstraat te Gent


Op 4 oktober 1989 werd de PVBA omgevormd to een BVBA onder de benaming 'Buro Hubert Vyncke B.H.V.'

Burelen: Palinghuizen te Gent


Op 1 januari 1996 werd B.H.V. overgenomen door Frank Vermeersch (huidige zaakvoerder) en vader, wijlen Raph Vermeersch en omgevormd tot 'BVP - Buro Vyncke & Partners B.V.B.A.' Hubert bleef nog enkele jaren in dienst tot een welverdiend pensioen.

Burelen: Vercouilliestraat te Melle en nadien Dendermondsesteenweg te Destelbergen


Op 21 oktober 2005 werd de naam van de BVBA gewijzigd naar 'studiebureau BVP'

Burelen: Dendermondsesteenweg te Destelbergen


Op 1 januari 2020 verhuisde 'studiebureau BVP' naar de huidige kantoren te Lochristi.studiebureau BVP

Ons team

Frank Vermeersch


zaakvoerder
Annick Haentjens


administratie
Matthias, Joshua, Charlotte


Specialisaties in verschillende deeldisciplines